Vriendschap

Vriendschap

Vriendschap is een illusie, Dat beweerde Het goede doel tenminste. Ik laat in dit verhaal even in het midden of het waar is of niet. Dat moet iedereen maar voor zichzelf uitmaken. Wel kan ik vertellen wat het mooie aan vriendschap is wanner je er in gelooft.

Het mooiste aan vriendschap is eigenlijk heel eenvoudig samen te vatten in een enkel woord. Keuze. Ieder mens heeft de volledige keuzevrijheid in wie zijn of haar vrienden zijn. Dit is erg belangrijk. Waarom? per en alleen om dat vrienden de mensen zijn waarmee jij graag omgaat. Jij en alleen jij kan goed bepalen of je raakvlakken hebt met een bepaalde persoon. Goede vriendschappen zijn belangrijk in je leven. Beste lezers mijn verhaal is kort vandaag, de boodschap? Geniet van de echte vrienden die je hebt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *