Artiesten

Artiesten

Het belangrijkste in het leven is dat je iets doet wat je leuk vindt. Als je hetgeen wat je doet ook echt met plezier doet, dan pas weet je dat je iets doet wat ook echt bij je past.

Ik kan er ongelofelijk van genieten als ik mensen bezig zie met wat zij het liefste doen. Of het nou het sleutelen aan oldtimers is of bijvoorbeeld het maken van muziek. Het zien van hun passie is in één woord geweldig. Een voorbeeldje:

Al een hele tijd geleden zag ik op tv een optreden van een Nederlandse Singer songwriter die Kira heet. Bij sommige muziek die je in je leven hoort Word je onmiddellijk geraakt. Het is dan net alsof de muziek dwars door je lichaam heengaat. Dat had ik op dat moment. Ik vind het geweldig dat we in Nederland zulke artiesten hebben. Artiesten die met heel veel passie en vooral plezier muziek maken. Ik word er erg vrolijk van.

We mogen blij zijn dat er dingen als muziek, Film of cabaret in de wereld zijn. We mogen blij zijn dat er creatieve mensen zijn die ervoor hebben gekozen om van hun creativiteit hun beroep te maken. Het opent werelden, creëert uitlaatkleppen.

Bedankt en ga alsjeblieft vooral door met wat je doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *