Festivalgekte

Festivalgekte

Beste lezers,

Afgelopen zaterdag ben ik naar een festival geweest, Tuckerville in Enschede. Mijn hulphond was ook mee. Je zou zeggen dat het een hele onderneming is om met een elektrische rolstoel en een hulphond naar een festival te gaan. Echter was dit festival zo goed georganiseerd dat het zelfs met een rolstoel ontzettend goed te doen was!

Daarom schrijf ik dit artikel, om de organisatie te complimenteren! Ik ben in mijn leven al vaker naar festivals geweest en kwam dan vaak tot de ontdekking dat het aan de rolstoelvriendelijkheid te wensen overliet. Het is vaak moeilijk om mensen van de organisatie te vinden die behulpzaam zijn. Op dit festival was dat echter geen enkel probleem, mensen wilden maar al te graag helpen en zorgen dat je kwam waar je moest zijn. Op deze manier kon je ook als rolstoeler genieten van het fantastische feest!

Het was echt hartverwarmend om te merken dat het in Nederland toch ook goed mogelijk is om een festival te organiseren waar een rolstoeler goed uit de voeten kan. Als er al een klein puntje van kritiek is, of eigenlijk liever feedback dan is het wel dat je aan het eind van het festival een heel end moest lopen voordat je bij de plek was waar taxi’s je konden ophalen, dat is in een elektrische rolstoel niet zo handig. En zeker niet als je niet goed ziet in het donker.

Verder was het echt top georganiseerd! Nogmaals mijn complimenten aan de organisatie en natuurlijk aan Ilse DeLange!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *