Gemeentepolitiek

Gemeentepolitiek

Beste lezers,

Sinds eind september ben ik lid van de SP. Vandaar ook dat ik weinig tijd had om te bloggen.

In de periode dat ik nu lid gen de ben is er erg veel gebeurd. Ik heb onder meer geholpen met een actie tegen meer bezuinigingen in het Hengelose ziekenhuis.

Buiten dat ik nu mijn waarde binnen de partij kan laten zien, is het ook heel mooi en bijzonder om te zien dat mijn inzet en waarde ook echt wordt gewaardeerd. Het voelt heel goed om deel uit te maken van deze groep mensen. Ik hoop nog veel voor de inwoners vanHengelo en de partij te kunnen betekenen! Dank voor het vertrouwen dat de partij mij al zo snel heeft gegeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.